Autohuur Online Boeken

AutoverhuurNiets is zo vervelend als op een vakantiebestemming aankomen en vervolgens problemen hebben met het vervoer. U zult de eerste niet zijn die na een lange vlucht nog eens op de luchthaven moet wachten op een taxi of openbaar vervoer.

Er zijn voldoende online mogelijkheden bij verschillende bedrijven die wereldwijd autoverhuur aanbieden. Wanneer u zo snel mogelijk in uw hotel of vakantiehuis wilt aankomen, is het verstandig om vooraf een auto te huren. Zo kunt u vanaf u vakantieadres overal komen en bent u altijd mobiel.

Overzicht van alle aanbieders van autoverhuur op internet

Europcar Europcar is een wereldwijde marktleider voor de verhuring van auto’s. Zij is actief in meer dan 150 landen via 13.000 stations die alle belangrijke luchthavens bestrijken. Meer over Europcar
Expedia Expedia : Naast losse vluchten, hotels, huurauto’s en activiteiten biedt Expedia ook diverse pakketten aan, zoals vlucht + hotel en vlucht + hotel + auto. Meer over Expedia.
rentalcars Rentalcars.com is werelds grootste online autoverhuurdienst actief in 169 landen en 40 talen. Ze werken samen met topleveranciers en kunnen hierdoor mooie prijzen binnen alle autogroepen aanbieden, inlcusief luxeauto’s, minibusjes, etc.
holiday-cars HolidayCars : Goedkope autohuur tegen de beste voorwaarden? Gratis annuleren & ongelimiteerde kilometers. Vergelijk alle autoverhuur aanbieders & boek vandaag nog!
sunnycars Sunnycars heeft connecties met verhuurbedrijven in wel 120 landen, wat neerkomt op wel 8000 verkooppunten! Huur eenvoudig uw auto online bij Sunny Cars. Meer over Sunnycars.
sixt Sixt staat voor mobiliteit, innovatie, kwaliteit en jarenlange ervaring. Sixt is actief in meer dan 80 landen en uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende mobiliteitsaanbieders.
budget-autoverhuur  Budget Autoverhuur is wereldwijd de nummer 3 op vlak van autoverhuur. Budget Rent a Car heeft de auto die past bij jouw bestemming.
bookingmonkey-com BookingMonkey helpt consumenten met het vinden van een huurauto die het beste past bij hun behoeftes.
momondo Momondo is een gratis, onafhankelijke en wereldwijde reis-zoekmachine waarmee je miljoenen prijzen kunt vergelijken voor vliegtickets, hotels en autoverhuur. Meer over Momondo.
Alamo Alamo : Met bijna 1.500 lokaties biedt autoverhuurder Alamo een wereldwijd netwerk van autohuur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt auto’s aan tegen scherpe prijzen en optimale service.

 Zie ook de categorien : Hotels boeken / Vliegtickets / Zonvakanties / Verre Reizen

Tip: Wanneer voor uw vakantie online een auto huurt, is het verstandig om bij het boeken in de gaten te houden wat de verzekering van de auto inhoudt en of u nog iets moet betalen bij aankomst.

 Wereldwijd een auto huren via internet

auto-hurenGelukkig kunt u overal op de wereld auto’s huren, zodat u altijd mobiel bent en zelfstandig overal heen kunt rijden. Het is namelijk best vervelend om op vakantie afhankelijk te zijn van taxi’s of het openbaar vervoer.

Waar u vroeger bij aankomst op de luchthaven van uw vakantiebestemming op zoek moest naar een betrouwbare autoverhuurder, kan ook dit tegenwoordig online. Gewoon terwijl u thuis zich aan het voorbereiden bent op uw vakantie. Zo kunt u alles van tevoren regelen en betalen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vervoer op vakantie.

Autoverhuur op het vliegveld

Overigens geldt de afhankelijkheid van het vervoer natuurlijk niet alleen wanneer u aankomt op de luchthaven. Het is tijdens de gehele vakantie handig om een auto bij de hand te hebben, zeker wanneer u activiteiten wil gaan ondernemen. Veel taxibedrijven proberen namelijk te profiteren van uw vakantie en voor u het weet, lopen de kosten behoorlijk op.

Tips voor het online huren van een auto

Tijdens veel vakanties is het handig te beschikken over een auto. Simpelweg omdat het openbaar verkeer in het buitenland vaak anders en slechter opgezet is dan in Nederland. Je kunt ervoor kiezen om ter plekke een auto te gaan huren maar dat zorgt vaak voor problemen.

Tarieven zijn anders dan je had gedacht, het personeel van het verhuurbedrijf spreekt slecht Engels en je weet dus niet zeker of je alles wel goed verstaan hebt.

Slim een auto huren via internet

Om het begin van je vakantie probleemloos te laten verlopen, kun je al voor je vakantie online een huurauto boeken. Zo staat zwart op wit welke auto je geboekt hebt, wat de prijs is en voor welke tijdslimiet de auto van jou is. Dit bespaart je een hoop stress en ergernissen als je op je vakantiebestemming bent gearriveerd.

Begin je vakantie dus met een goed voorbereide huur door thuis alles rondom de huurauto af te spreken. Wij hebben de beste autoverhuursites al voor je op een rijtje gezet zodat je zeker weet dat je een betrouwbaar bedrijf inhuurt.

De autoverhuurders zijn vaak bij of in de buurt van een luchthaven zodat je meteen na de vlucht kunt beginnen met het ontdekken van de omgeving.