Zonvakanties

Jetair Nieuwe Bestemmingen en Labels

Jetair Reizen heeft voor 2016 nieuwe bestemmingen en labels

Nieuw in het aanbod van Jetair voor 2016

Jetair heeft voor deze zomer 3 nieuwe bestemmingen: Wil je volgende zomer iets anders uitproberen? Ontdek deze gloednieuwe bestemmingen :

  • Split (Kroatië) : Ga deze zomer op een zonovergoten vakantie naar Split. In deze mooie, oude stad kan je genieten van een rijke cultuur, een prachtige natuur en een goeie portie actie zowel op het water als in de bergen. Split verveelt nooit!
  • Larnaca (Cyprus) : Ontdek volgende zomer onze nieuwe bestemming Larnaca, een pittoreske havenstad in Cyprus!
  • Orlando (USA) : Ga nu ook in de zomer naar Orlando, de pretparkhoofdstad van de wereld, waar het heerlijk vertoeven is in het zonnig klimaat!

Klik hier om naar de website van Jetair te gaan

Nieuwe hotelformules / labels 2016 van Jetair

Nieuwe labels: Vind nu nóg sneller de vakantie die het best bij jou past door de 3 nieuwe labels van Jetair

  • Family Life : In Family Life logeer je in een complex special voor families met grote comfortabele kamers, er zijn zwembaden op maat van elke leeftijd en een brede waaier aan activiteiten.
  • Sensimar by TUI : Verblijf in modern 4 & 5 sterren hotels, 100% adults only, en geniet van de luxe, wellness en culinaire verwennerij.
  • TUI BLUE : Verblijf in een TUI BLUE hotel staat voor edutainment. Laat je inspireren en nieuwe dingen proberen. Geniet van een goeie keuken met locale invloeden en de privé momenten voor jezelf.

Klik hier voor meer informatie over Jetair