Vliegtickets

Jetairfly Lancering zomer 2016

Reserveringen van vliegtickets van Jetairfly voor het zomer 2016-seizoen zijn vanaf vandaag mogelijk. De eerst geboekte tickets zijn de voordeligste.

Voor vluchten uit Oostende of Antwerpen kan dit betekenen dat snellere beslissers vanaf 29,99 euro een ticket naar de zon kunnen verzilveren.

Klik hier om naar de website van Jetairfly te gaan

Nieuw in het aanbod van Jetairfly 2016

  • Antwerpen – Split (Kroatië): Kroatië is voor veel Belgen een voordelige bestemming voor een zonvakantie. Daarbovenop is Kroatië een prachtig land dat ieder jaar weer de harten van veel nieuwe bezoekers steelt.
  • Antwerpen – Nador (Marokko) – Antwerpen: Met deze lijn speelt Jetairfly een actieve rol voor de Marokkaanse gemeenschap in de Antwerpse regio, voor wie vakantie meestal synoniem is met familiebezoek in Marokko.
  • Oostende – Nice: Volgende zomer zijn er wekelijks twee vluchten uit Oostende naar Nice op maandag en vrijdag. Deze vluchtdagen maken het zelfs mogelijk om een weekend Côte d’Azur te boeken. Niet alleen voor wie een minitrip wil boeken, maar ook voor wie een tweede verblijf heeft aan de Côte d’Azur is deze lijn goed nieuws.
  • Oostende – Burgas – Varna – Oostende: Met deze nieuwe verbinding stelt Jetairfly een voordelig alternatief voor voor de Tunesische vakantieregio’s, ook omwille van de aanwezigheid van RIU-hotels. In Bulgarije is het genieten van een zonovergoten vakantie door het aangenaam mediterraan klimaat.