Zonvakanties

Neckermann Zomer 2016 Promoties

Lancering van de Neckermann zomer 2016 vroegboekvoordelen. De zomer 2016 bij Neckermann boek je het voordeligst in de winter.

Alle Neckermann Promoties Zomer 2016

  • Kinderen gratis : Boek nu je vliegvakantie (hotel + vlucht) voor zomer 2016 en neem de kids gratis mee op reis! Tover een glimlach en zonnetje op hun gezicht, minstens 7 dagen lang, in de periode van 24 maart t.e.m. 31 oktober 2016. Dit aanbod is geldig op een selectie van hotels en kamertypes.
  • Vakantieboosters aan € 1 : Extra genieten van je vakantie voor maar € 1? Inderdaad, voor € 1 scoor je een vakantiebooster die je volgende zomervakantie nog leuker of comfortabeler maakt, zoals luchthavenvervoer, een directe transfer op je bestemming of zelfs een verzekering aan slechts € 1!
  • First Minute korting tot € 325 p.p. : Boek je vakantie vroeg genoeg, want dan komt je verblijf voordeliger uit. Zo kan je tot € 325 besparen per persoon! Met dat geld kan je veel leukere dingen doen. Breng de mooiste souvenirs mee naar huis of verwen jezelf extra tijdens je vakantie.
  • Koringscode voor € 50 extra korting op je boeking : Wees er snel bij want dan geniet je niet alleen van de ruimste keuze en de beste kamers, maar dan krijg je er nog € 50 extra korting per boeking bovenop! Gebruik de kortingscode SUMMER50 bij het boeken van je vliegvakantie met vertrek in de periode van 24 maart t.e.m. 31 oktober 2016.
  • First Minute Garantie : Goedkoper wordt het nooit! Gegarandeerd! Vind je na je boeking je vakantie goedkoper, dan krijg je het verschil terug! Vergelijk niet alleen de prijzen van Neckermann met de prijzen van andere Belgische reisorganisatoren, maar ook met de prijzen van Neckermann zelf!

Klik hier om naar de website van Neckermann te gaan