Algemeen

Macedonië Nieuw bij Neckermann

Nieuw bij Neckermann voor de zomer van 2016 is Macedonië. Ingesloten tussen Griekenland en Servië vind je de Parel van de Balkan, Macedonië. Je klant maakt er kennis met een gastvrij volk, een schat aan culturele bezienswaardigheden en een van de helderste meren ter wereld. Het hoogtepunt van een reis naar Macedonië is by far het Ohrid meer. Met een oppervlakte van circa 349 km² herbergt dit prachtige meer ruim 200 inheemse diersoorten.

De gelijknamige stad is ook een bezoekje waard. De geplaveide straatjes en de schilderachtige kerkjes nodigen je klant uit voor een mooie stadswandeling.

Ontdek het aanbod in Macedonië van Neckermann

Enkele ideetjes tijdens een reis naar Macedonië met Neckermann :

Haal je wandelschoenen van onder het stof en bezoek het Mavrovo Nationaal Park. Hier kom je enkel watervallen, meren en bergen tegen. HetSveti Naum klooster is gebouwd op een rotsachtige heuvel boven het kristalheldere meer van Ohrid.

Geloof jij in legendes? Leg dan je oor op de stenen grafkist van de heilige Naum en hoor zijn hart nog kloppen. Dompel je onder in de geschiedenis en cultuur van de hoofdstadSkopje. De Stenen Brug is hét symbool van de stad.
Hotelideetjes?

Ohrid: Millennium Palace ****, Granit **** en Denarius ***
Struga: Izgrev Hotel Spa & Aquapark *****, Drim **** en Makpetrol ****

Macedonie
Macedonie