333Travel Verre Reizen

333Travel is al meer dan 16 jaar een specialist op het gebied van verre reizen maken. De organisatie organiseert reizen naar Indonesië, Thailand, Maleisië, Sri Lanka, China, Vietnam, Zuid-Afrika, Amerika, India, Indonesië/Bali, Malediven, Nepal, Cambodja, Singapore, Laos en Myanmar.

Jij hoeft alleen maar te genieten, want al je wensen worden meegenomen in het maken van een avontuurlijke reis.

Naar de website

Jouw eigen reis samenstellen bij 333Travel

333travel120De organisatie biedt verschillende mogelijkheden. Door de lange en waardevolle ervaring die de specialisten hebben, kunnen zij jou een volledig verzorgde reis aanbieden. Zo kunt je bijvoorbeeld een privé-rondreis door Thailand boeken. Hierbij hebben de specialisten alles al voor je uitgezocht en hoef jij alleen nog aan te geven wanneer je wilt vertrekken.

Heb je zelf al onderzoek gedaan en komen je ideeën niet terug in een van de aangeboden reizen? Dat is geen probleem, want naast de verzorgde reizen kun je ook met een specialist jouw eigen wensen bespreken. Deze specialist maakt dan vervolgens een reis die hier rekening mee houdt.

Zo kun je op een unieke reis, waarbij de accommodatie en excursies volledig op jouw voorkeur en budget zijn afgestemd.

Bestemmingen van 333Travel

Je kunt met 333Travel naar veel verschillende landen in Azië, Amerika en Afrika. Ga bijvoorbeeld op een geheel verzorgde strandvakantie op de Malediven. Als je iets avontuurlijker ingesteld bent, kun je ook met een huurauto door Amerika rijden. Kortom, voor alle vakantiegangers heeft 333Travel een geschikt reisaanbod.

De bestemmingen vallen allemaal in de categorie ‘verre reizen’. De organisatie is speciaal hiervoor opgericht. Doordat zij hier al zo lang ervaring in hebben, kun jij zorgeloos een unieke vakantie beleven. De reisspecialisten weten je namelijk op de onbekende en onverwachte plekken te brengen die jouw vakantie zo speciaal maken.

Voor je op reis gaat

Voor verre reizen heb je vaak iets langer de tijd nodig om je voor te bereiden. Denk hierbij aan het regelen van een visum, die verplicht is in de meeste verre landen. Ook inentingen zijn belangrijk om rekening mee te houden. De website geeft hier meer informatie over. Op die manier zal je altijd goed voorbereid op reis kunnen gaan.

Een punt om rekening mee te houden als je op zo een excentrieke, culturele reis gaat naar een ver land, is dat het allemaal niet zo geregeld is als in het overwegend rijkere Westen. Hierbij moet je rekening houden met verslechterde condities van bijvoorbeeld de bedden en badkamer in uw hotel.

Op de website van 333 Travel kun je veel informatie vinden over onder andere de accommodatie- cultuur- en vervoersverschillen.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
333Travel
Author Rating
51star1star1star1star1star