Actievandedag

Actievandedag toont U, zoals de naam al zegt, acties van de dag. Het gaat om reizen, reisjes, minivakanties en meer tegen aanzienlijke kortingen.

Klik hier om naar de aanbiedingen en promoties te gaan

Actievandedag online aanbiedingen en promoties

actievandedagActievandedag geeft U een duidelijk overzicht van de diverse mogelijkheden, via achtereenvolgens de rubrieken aflopende acties, aankomende acties, hotels, vakanties, kerstmarkten, dagje uit en vakantieparken. Naast dat alles zijn er aanvullende de producten die U zich tegen alweer aanmerkelijke prijsvoordelen kunt aanschaffen.

Zoals toffe glitterhoesjes voor Uw I-phone of een bluetooth carkit voor Uw auto, eenvoudig te bevestigen aan de zonneklep. Bijzonder is om Uw (klein)kind de hoofdrol te laten vervullen in bekende verhalen als Pocahontas of Aladdin. Als sinterklaasgeschenk of voor een andere gelegenheid, zeer voordelig te verkrijgen bij Actie van de dag.

Voorbeelden van aanbiedingen op Actievandedag

Als voorbeeld geven wij U hier een bezoek van 3 heerlijke dagen aan het Hollandse Ameland. Met verblijf in het toffe Hotel Dolores, van waaruit U zich in een mooie Finse buitensauna heerlijk kunt ontspannen en daarbuiten kunt genieten van prachtige natuur.

Een dagelijkse luxe ontbijtmand is inbegrepen in de prijs van 29 euro per persoon. Dat biedt U een korting van maar liefst 70 procent op het reguliere tarief. Een andere mogelijkheid voor U is de vroegboekkorting bij Vakantiepark Blauwe Meer in Lommel.

Daar kunt U met Uw gezin tijdens verblijf van 4 of 5 dagen, een midweek of een weekeinde, niet alleen genieten van veel aangename faciliteiten tijdens een weekend of midweek. Dit wordt U in vergelijking met het reguliere tarief van 149 euro aangeboden voor slechts 69 euro per verblijf. Dat voelt als dubbel genieten!

Van genieten gesproken, wat denkt U van een bezoek onze Duitse oosterburen en meer specifiek aan Düsseldorf, met de gezellige kerstmarkten. Met dat heerlijke kerstgevoel of, in mooi Duits das Weihnachtsgefühl, met aangename wandelingen langs de vele kraampjes die Düsseldorf rijk is, onder het genot van een heerlijk glaasje glühwein.

Aldaar een overnachting in hotel Wyndham Garden Mettman met uitgebreid ontbijt, gratis Wifi en gebruikmakend van de parkeervoorziening van het hotel. Dat alles voor slechts 24,50 per persoon, uw prijsvoordeel is dan 60 procent.

Hoe te handelen op Actie van de dag toont de rubriek “Hoe werkt het”. Wat duidelijk mag zijn is dat Actievandedag uitstekend werkt. In Uw voordeel.