Air Transat Vliegtickets

Air Transat biedt vanuit België en Nederland directe vluchten aan naar Canada. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij in Canada die zich specialiseert in vakantiereizen. Jaarlijks vliegen en circa 3 miljoen passagiers met Air Transat naar 60 bestemmingen in 25 landen.

Online Vliegticket Boeken bij Air Transat vanaf Brussels Airport

Zoekt U een directe vlucht naar het Canadese Montreal dan heeft Air Transat wekelijks meerdere vluchten tegen een aantrekkelijk tarief waar U gebruik van kunt maken. Vluchten kunnen tot 18 maanden van te voren gereserveerd worden.

De website geeft U naast de mogelijkheid van online vliegtickets reserveren ook uitgebreide informatie over de reisdocumenten die U nodig heeft om naar Canada te kunnen reizen.

Klik hier om uw vliegticket online te boeken

Relevante reisinformatie van Air Transat

air transat vliegticketsAir Transat informeert U bovendien op een adequate manier over de reisdocumenten die U in uw bezit dient te hebben alvorens U naar Canada afreist. Zo leest U of U wellicht een visum nodig heeft of dat een zogenaamde eTA (Electronic Travel Authorization) verplicht is.

U vindt hier ook de eventueel benodigde formulieren voor een visum aanvraag. Kinderen dienen over een eigen reisdocument te beschikken.

Klik hier voor meer aanbieders van vliegtickets

Online vliegticket boeking beheren en indien gewenst wijzigen

Eens U online vliegtickets gereserveerd heeft kunt U uw reservering inzien en daar waar gewenst aanpassen via ‘Mijn boeking’. Met het reserveringsnummer kunt U inloggen en onder meer gebruik maken van de mogelijkheid om online in te checken, uw voorkeur voor een bepaalde plaats in het vliegtuig vast te leggen en een upgrade naar Option Plus te kopen.

Tevens is er de mogelijkheid om de vluchtgegevens te wijzigen en/of de vlucht in zijn geheel te annuleren.

Comfortabel reizen met Air Transat

Tijdens het reserveringsproces heeft U de mogelijkheid om uit verschillende reisklassen te kiezen. Zo kunt u voor een gunstig tarief reizen en toch van een comfortabele plaats gebruik maken. U heeft de keuze tussen Economy en Club Class. Uw vakantie begint bij het boarden van het toestel waarmee U naar Canada vliegt.

De stoelen zijn ergonomisch, hebben een verstelbare hoofdsteun en extra stoelvulling. Elke passagier heeft een individueel entertainment systeem. De economy class heeft een ruime ‘leefruimte’ terwijl U in de Club Class plaatsneemt in bredere stoelen die meer ruimte geven.

Geniet van een onvergetelijk verblijf in Canada dat begint met een vliegreis bij Air Transat.

Air Transat

Summary
Review Date
Reviewed Item
Air Transat
Author Rating
41star1star1star1stargray