Fox Reizen

Fox reizen is een reisorganisatie die bekend staan om hun groepsreizen. Er zijn namelijk weinig reisorganisaties die groepsreizen organiseren. Bij dit soort reizen gaat u naar een land met een onbekende groep en heeft u een reisleider.

Deze reisleider zorgt ervoor dat u alles kunt zien wat er te zien valt in uw vakantieland. Zo heeft u een actieve vakantie en mist u niks.

Klik hier om naar het complete reisaanbod te gaan

Fox Reizen voor wereldwijde groepsreizen

Fox ReizenDeze groepsreizen zijn in Afrika, Azië, Caribisch gebied, het Midden Oosten, Noord Amerika en Midden- en Zuid-Amerika. De groepsreizen duren vaak een aantal week, maar hiervoor kunt u zelf kiezen. Op de website van Fox vakanties kunt u aanklikken of uw vakantie 8-14 dagen duurt of langer.

U kunt namelijk ook kiezen voor vakanties van langer dan drie weken. Tevens kunt u kiezen voor verschillende luchthavens. Bij Fox reizen kunt u kiezen uit Schiphol in Amsterdam of voor de luchthaven in Brussel. Dit is natuurlijk afhankelijk van waar u woont, maar op deze manier kunt u wel een luchthaven kiezen die dichtbij u in de buurt is.

Fox vakanties heeft ook individuele reizen en strandvakanties

Naast de groepsreizen kunt u ook kiezen voor individuele reizen. Deze reizen zijn vaak voor twee personen. Ook deze reizen kunt u maken over de hele wereld. U heeft keus uit allerlei verschillende landen. Ook kunt u kiezen voor strandvakanties naar de mooiste stranden op de wereld. Dit kan met uw geliefde of met een paar vrienden.

U bij Fox Reizen zelf kiezen voor het aantal dagen, vanaf waar u wilt vertrekken en wanneer u wilt gaan. Ook kunt u het aantal sterren aanklikken. Dit aantal sterren gaat over uw accommodatie of hotel.

Ervaringen en opmerkingen Fox Reizen

Heeft u ervaring met Fox? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fox Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray