Holiday Suites

Holiday Suites heeft vakantieparken dichtbij huis. Je wilt graag op vakantie, maar je hebt geen zin om heel ver te reizen voor je bij je bestemming bent. Een veelvoorkomend probleem, waar Holiday Suites de perfecte oplossing voor heeft. De kracht achter de organisatie is de specialisatie in vakantie dichtbij.

Zo kun jij een vakantie boeken naar de Belgische kust, Limburg of de Franse Opaalkust.

Klik nu om uw vakantieverblijf te zoeken!

Klik hier voor meer aanbieders van vakantieparken

Holiday suites gemakkelijk online boeken

holidaysuitesNa de bestemming, reisdata en aantal reisgenoten aan te geven, krijg je een overzicht met alle mogelijkheden. Op deze pagina kun je nog meer filters toepassen. De filters die je toe kunt passen zijn prijs, gebruikersscore, type accommodatie en voorzieningen. Op deze manier boek je altijd een vakantie die perfect op jouw wensen en behoeften aansluit.

Holiday Suites biedt jou mooie bestemmingen voor aantrekkelijke tarieven. Daarnaast kun je op je eigen tempo genieten van de vakantie, omdat je zelf de reisdata en tijden kunt kiezen. Dat is een van de grootste voordelen van deze organisatie. Zo kun jij zorgeloos op vakantie.

Op vakantie met Holiday Suites

Op de website holidaysuites.be kun je gemakkelijk een vakantie boeken. Je kiest ten eerste een vakantiebestemming uit. Holiday Suites heeft tal van accommodaties in België, Belgisch Limburg en de Noord-Franse Opaalkust. Door dit verschil in regio’s zit er altijd een perfecte bestemming voor jou bij.

  • Frankrijk : Hardelot-Equihen, Platier d’oye en Bray-Dunes
  • Belgische kust : Blankenberge, Westende, De Haan, De Panne
  • Belgisch Limburg : Limburg

Na het uitzoeken en betalen via de website krijg je eenvoudig de benodigde informatie via de mail toegestuurd. De receptie is volledig digitaal. De sleutelcode en praktische informatie over jouw verblijf in de Holiday Suite verkrijg je op deze manier gemakkelijk via de mail.

Door deze digitale receptie kun je dus ook vertrekken en aankomen wanneer het jou uitkomt. Binnen de uiterste check-in en check-out tijden kun je altijd terecht in de Suites. Het enige wat jou dan nog rest, is genieten van jouw vakantie!

Flexibele vakantieopties bij Holiday Suites

Holiday Suites is flexibel in het aanpassen aan jouw vakantie. Je krijgt standaard al lakens, een verzorgde eindschoonmaak, bij de prijs inbegrepen toeristenbelasting en gratis late check-out bij het online reserveren. Als je niet op vakantie wil zonder je geliefde viervoeter, hoef je slechts een klein bedrag bij te betalen.

Voor nog een klein bedrag kun je een baby kit bijboeken, met een babybedje en -stoel. Hier hoef jij dan alleen de lakens nog voor mee te nemen, scheelt weer ruimte in de kofferbak. Is je situatie ineens gewijzigd en kun je niet meer genieten van je welverdiende vakantie? Dan kun je je reservering tot zeven dagen voor uw aankomst in de Suite kosteloos annuleren. Op deze manier hoef je je nooit zorgen te maken.

Holiday Suites Belgische kust

Summary
Review Date
Reviewed Item
Holiday Suites
Author Rating
41star1star1star1stargray