Jetair Reizen

Let op : Jetair ondergaat een naamswijziging naar TUI vakanties. Het is de Duitse firma Tui die al zijn merken in Europa gaat samenvoegen onder één naam, namelijk Tui. Voor België betekent dat de naam Jetair zal veranderen in Tui Belgie. Deze verandering van naam vindt plaats op 19 oktober 2016.

Klik hier om naar de nieuwe website van TUI te gaan

Jetair is een Belgische touroperator welke deel uitmaakt van de TUI Group. Samen met wereldwijde, bekende vakantiemerken zorgt Jetair er namens TUI voor dat u een geweldige vakantie zult beleven. Bij Jetair bent u voor allerlei soorten vakanties aan het juiste adres.

Van verre zonbestemmingen tot een fijne citytrip, vliegvakanties, verre vakanties, autovakanties, skivakanties en meer. Het belangrijkste motto is het tover van een glimlach op uw gezicht!

Jetair reizen wordt TUI

jetairDe verschillende organisaties worden naar de naam Tui in twee fases uitgevoerd. In Nederland zal de naam Arke worden veranderd en in België Jetair. Daarna komen de Scandinavische landen aan de beurt en het Britse merk Thomson. Op deze manier wil Tui bekend worden als één krachtig internationaal merk.

In Nederland is de naamswijziging per 1 oktober 2016. De luchtvaartmaatschappijen van Tui, dus ook die van Jetairfly, komen allemaal onder hetzelfde merk te vallen.

Het is wel de bedoeling dan zij als aparte bedrijven blijven bestaan. Dat doet men natuurlijk niet voor niets. Er zijn namelijk de landingsrechten aan gekoppeld. Alles wordt in de toekomst wel centraal aangestuurd. Ook het personeel zal er wel het een en ander van merken.

Zowel het personeel als de toestellen kunnen onderling worden uitgewisseld. Het onderhoud zal worden gecentraliseerd. Jetairfly bezit in België, op Brussels Airport, een moderne onderhoudsloods.

Deze zal, door de aanpassingen, alleen meer een belangrijkere rol krijgen. Hoogstwaarschijnlijk komen er daardoor ook extra banen bij. Voordat men alles precies weet, hoe dat het eruit zal gaan zien, moet allemaal nog bekeken worden.

Klik hier voor meer informatie over TUI Belgie

Klik hier om naar de nieuwe website van TUI te gaan

Ervaringen en opmerkingen Jetair

Heeft u ervaring met Jetair? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Jetair
Author Rating
51star1star1star1star1star