Momondo Vliegtickets en Hotels

Momondo is een zoekmachine waarop U snel en gemakkelijk goedkope vluchten en de beste hoteldeals kunt vinden. Volgens het wereldwijde CNN is Momondo de beste zoekmachine met het grootste bereik en de hoogste snelheid.

Daar zijn voor U uit de websites van duizenden reissites, luchtvaartmaatschappijen en low cost carriers de goedkoopste vluchten te vinden.

Klik hier om direct hotels en vluchten te vergelijken

Momondo vergelijkt vliegtickets en hotels

momondoMomondo is meerdere malen bekroond als beste site voor vluchtvergelijkingssites. Naast CNN prijzen ook de New York Times en The Daily Telegraph Momondo aan. De aangeboden diensten zijn voor U gratis. Een bijzonder bijkomend pluspunt is dat Momondo volkomen onafhankelijk te werk gaat en U daardoor de meeste voordelige en voor U meest gunstige reisopties laat zien.

Momondo doorzoekt al die websites, vindt de beste vliegtickets en verwijst U vervolgens gratis door naar de bedrijven die de tickets en reizen verkopen. Via slechts één click op de juiste toets ziet U welk ticket voor U het meest goedkoop en de meest gunstige deal is binnen al die mogelijkheden.

Wereldwijd hotels boeken bij Momondo

In het verlengde van reizen liggen verblijven in hotels. Ook daarin kunt U ontdekken welk verblijf voor U het meest gunstig is. Voor wat betreft tarieven en ook bij wat misschien wel minstens zo belangrijk is voor U als hotelbezoeker.

Momondo geeft U een prijsgarantie en daarmee de gemoedsrust dat U de beste prijs online krijgt. Dit door voor U wereldwijd te zoeken in zowel grote boekingssites als bij individuele hotels.

Omdat sterbeoordelingen en afbeeldingen wel een impressie geven maar niet altijd alles vertellen, verzamelt de website juist alle door gasten geplaatste online beoordelingen. Zo krijgt U het juiste verhaal onder ogen.

Klik hier om direct hotels en vluchten te vergelijken

Ook autohuur bij Momondo

Ook als het gaat om het huren van een auto helpt Momondo U verder op weg. Via de website kunt U een goede en goedkope huurauto op meer dan 30.000 locaties wereldwijd vinden via maatschappijen als Sixt, National, Avis, Budget, Thrifty en Hertz.

Zonder verborgen kosten en met de mogelijkheid van de 48 uurs annuleringsregeling is er geen reden tot zorg over een gehuurde auto. Als U onverhoopt uw plannen wijzigt. en die het beste bij jouw behoeftes past.

De website is bijzonder gebruikersvriendelijk gemaakt, zodat U eenvoudig kunt vinden wat U zoekt. De beste reisgelegenheid tegen het meest voordelige tarief.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Momondo
Author Rating
41star1star1star1stargray