NMBS Europe Tickets

Treinreizen door Europa met NMBS Europe. Reizen is een ontzettend leuke ervaring, maar de reis zelf is niet altijd prettig. Urenlang in de auto zitten waarbij u constant op de weg moet letten, of toch met angst het vliegtuig in gaan. Het is voor veel mensen erg herkenbaar, maar er is nu een oplossing.

Reizen met de trein is de perfecte oplossing voor mensen die snel ergens willen komen, zonder dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor het vervoer zoals met een auto. Bij NMBS Europe kunt u voor scherpe prijzen uw reis maken met de trein.

Klik hier om uw trienticket online te boeken

Veel bestemmingen per trein in Europa met NMBS Europe

nmbs europe treinticketsWat opvalt aan NMBS, is dat zij ontzettend veel verschillende bestemmingen hebben. Het zijn er meer dan duizend! Op deze manier is het voor veel mensen mogelijk om naar hun droomplek af te reizen zonder teveel gedoe.

Deze treinen rijden bovendien niet alleen in België, maar ook in andere landen waaronder Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en ten slotte Groot-Brittannië.

Klik hier voor meer aanbieders van citytrips

Veel verschillende soorten reizen met NMBS Europe

Er zijn niet alleen veel verschillende bestemmingen, maar het kan ook goed worden opgedeeld in bijvoorbeeld een reisje voor een skivakantie of een citytrip in Londen bijvoorbeeld. Wilt u misschien toch liever reizen met het vliegtuig, maar heeft u nog geen vervoer naar het vliegveld? Ook geen enkel probleem!

U kunt namelijk ook met de treinen van NMBS Europe naar een vliegveld. Zo betaalt u geen onnodige parkeerkosten met uw auto en kunt u toch op een fijne en gemakkelijke manier naar het vliegveld.

U kunt rekenen op lage prijzen zodat het nu voor iedereen mogelijk is om een leuke reis te maken. Zo heeft u al een enkele reis naar Parijs voor slechts 22 euro! Dat zou met de auto of het vliegtuig natuurlijk nooit mogelijk zijn.

Koop uw tickets online bij NMBS Europe voor verschillende internationale treinen

U kunt bij NMBS Europe uw tickets online bestellen voor de volgende internationale treinen :

  • Thalys
  • Eurostar
  • TGV
  • ICE
  • Andere internationale treinen

Ervaringen en Reviews NMBS Europe

Heeft u ervaring met deze touroperator? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze en laat dan uw review hier achter. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
NMBS Europe
Author Rating
41star1star1star1stargray