Pharos Reizen

Pharos Reizen is al 10 jaar met trots de autovakantiespecialist van de ANWB. ANWB is de Nederlandse weggebruikersbond met zo’n 4 miljoen leden. Met Pharos Reizen ervaart u een autovakantie op een nieuwe, verfrissende manier. Pharos probeert u mooie, bijzondere bestemmingen aan te bieden die u met het gezin, of gezellig met zijn tweetjes, kunt ontdekken tijdens een vakantie met de auto.

AutoVakanties in Europa boeken bij Pharos Reizen

pharosAlle bestemmingen die Pharos Reizen u aanbiedt liggen in Europa. U kunt hier denken aan bijvoorbeeld een fijne bestemming in Zuid-Frankrijk, de kust van Spanje, het noorden van Italië of het mooie Oostenrijk. Pharos Reizen streeft er naar u een verrassend stukje van het land te laten zien voor een voordelige prijs.

Zo zijn ze er van verzekerd dat u een geweldige vakantie zult beleven en heel veel nieuwe ervaringen zult opdoen met uw vrienden of geliefden.

Klik hier om naar de website van Pharos Reizen te gaan

Camping Vakanties en Hotels bij Pharos Reizen

Pharos Reizen staat voor divers, kwaliteit en verrassend. Een autovakantie met Pharos is op en top genieten, waarbij u veel van de omgeving zult zien. De uiteenlopende aanbiedingen spreken voor zich. Wat dacht u van een gezellige autovakantie met het gezin? Of een vakantie met de auto waarbij u verblijft op een boerderij ergens in Europa? Voor zowel rustige, ontspannende vakanties als actieve belevenissen bent u bij Pharos Reizen aan het juiste adres.

En wanneer u dacht dat u enkel in de zomer met Pharos op reis kunt, dan heeft u het mis. Ook verzorgde wintersport vakanties met de auto vindt u bij de autovakantiespecialist. Naar onder andere Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk waar het heerlijk toeven is. Evenals leuke citytrips, vakanties in combinatie met een pretpark en zelfs vakanties waarbij ook gedacht is aan de fiets vindt u bij Pharos.

Tips van Pharos Reizen

Het leuke van de website van Pharos Reizen zijn de dagelijkse tips welke verbonden zijn aan fijn geprijsde aanbiedingen. Deze komen als geroepen wanneer u op het laatste moment nog wilt genieten met uw partner van een welverdiende vakantie of er graag tussenuit wilt met uw gezin voor een scherpe prijs.

Laat u verrassen door de leuke aanbiedingen van Pharos en ga genieten met de auto van de mooie, bijzondere bestemmingen binnen Europa.

Klik hier om naar de website van Pharos Reizen te gaan

Type vakanties bij Pharos Reizen

• Campings, vakantieparken en vakantieduetten;
• All inclusive;
• Wintersport;
• Rondreizen;
• Avontuurlijke gezinnen;
• Groenvakanties;
• Stedentrips;
• Wandel en Fietsvakanties;
• Korte vakanties.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pharos Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray