Pierre et Vacances Vakantieparken

Bent u op zoek naar een goede vakantie in Frankrijk of Spanje? Dan bent u bij Pierre et Vacances op het juiste adres. Hier vindt u vakanties in alle soorten en maten in deze twee landen. Pierre et Vacances heeft vakantieparken en appartementen op meer dan 350 bestemmingen

Of u nu op wintersportvakantie wilt naar de Franse Alpen of in de zomer heerlijk wilt uitrusten op een van de Spaanse stranden; via deze aanbieder vindt u zeker en vast de vakantie van uw dromen.

Klik hier om naar de website te gaan!

Online vakanties boeken bij Pierre & Vacances

pierre et vacancesOp de website van Piere et Vacances kunt u alle vakanties vinden die aangeboden worden door deze reisorganisaties. Deze zijn heel overzichtelijk ingedeeld zodat u direct kunt vinden wat u zoekt. Weet u nog niet precies wat u zoekt maar wilt u er wel even tussenuit?

Neem dan eens een kijkje bij de lastminutes van Pierre & Vacances. Hier vindt u namelijk voordelige reizen die u op het laatste moment kunt boeken. Neem snel een kijkje op piereetvacances.be om te kijken of er ook voor u iets tussen zit!

Pierre et Vacances Frankrijk

Wanneer je niet zo’n grote fan bent van hotels en dergelijke, dan ben je aan het juiste adres bij Pierre et Vancances in Frankrijk. Dit is zeker het geval als je wel wilt reizen, maar toch ook niet te ver wilt gaan reizen, of wanneer je bijvoorbeeld vliegangst hebt.

Hier kan je namelijk kiezen voor vakantieparken en appartementen in de mooiste regio’s van Frankrijk. De prijs voor je verblijf kan je zelf berekenen of laten berekenen op de website. Je geeft dan je gewenste regio en land in (je kan buiten Frankrijk ook kiezen voor Italië, Spanje, Antillen, Portugal, Mauritius en Kroatië).

Dan geef je je gewenst aankomstdatum en vertrekdatum in. Hierna geef je in met hoeveel personen je zou willen reizen. Dan krijg je een overzicht met al je mogelijkheden, waarbij je ook onmiddellijk de prijzen kan bekijken. Hier kan je dan je mogelijkheden met elkaar vergelijken op basis van extra’s in de woningen of appartementen.

Pierre et Vacances Zomervakanties en wintervakanties

Pierre et Vacances biedt een veelvoud aan verschillende accommodaties aan. Hierdoor kunt u zelf kiezen waar u uw vakantie het liefste wilt doorbrengen. Zo kunt u vakantie vieren op een vakantiepark waar ook andere gezinnen met kinderen verblijven.

Klik hier om naar de website te gaan!

Het is echter ook mogelijk om een appartement of een eigen vakantiehuis te huren. Eigenlijk kunt u voor alle soorten vakanties bij Pierre & Vacances terecht. Boek eenvoudig en goedkoop de beste skivakanties of ga in de koude winter juist op zoek naar warme oorden waar het zelfs in de winter nog heerlijk toeven is.

Natuurlijk zijn er ook zomervakanties in vele verschillende regio’s te boeken. Frankrijk en Spanje zijn immers veelzijdige landen waar het hele jaar door van alles te zien en te beleven valt.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pierre & Vacances
Author Rating
41star1star1star1stargray