Quick Parking Zaventem

Bij Quick Parking Zaventem kunt u goedkoop parkeren dichtbij het vliegveld Zaventem. U kunt uw auto veilig achterlaten op het bewaakte parkeerterrein. Vanaf Quick Parking Zaventem wordt u met de shuttlebus binnen 5 minuten naar het vliegveld gebracht.

Klik hier om uw parkeerplaats te reserveren

Goedkoop parkeren bij Quick Parking Zaventem

Quick Parking ZaventemDe prijs voor het parkeren bij Quick Parking Zaventem is erg laag. Voor een week betaalt u de lage prijs van 72 euro, en de prijs voor 10 dagen is slechts 89 euro. Op de website vindt u een geheel overzicht van alle prijzen. Parkeren bij het vliegveld is nergens anders zo goedkoop!

U hoeft zich geen zorgen te maken over een wachttijd, want deze is er niet. De shuttlebus rijdt voor iedereen naar de terminal, ongeacht of u alleen bent of niet. Het maakt ook niet uit wanneer u gebruik wilt maken van de shuttlebus, deze rijdt namelijk dag en nacht.

Uw parkeerplaats online reserveren

Via de website van Quick Parking Zaventem kunt u tot 20 minuten van te voren een parkeerplaats reserveren. U kunt dus op het laatste moment nog besluiten om uw auto hier te parkeren. Het reserveren kost slechts 2 minuten van uw tijd. En mochten uw plannen veranderen, dan kunt u de reservering gratis annuleren.

Quick Parking is makkelijk bereikbaar

De parkeerplaats is eenvoudig bereikbaar. U kunt op de website van Quick Parking Zaventem het adres en een duidelijke routebeschrijving vinden. De parkeerplaats is 24 uur per dag, en 7 dagen per week geopend zodat u altijd uw auto kunt parkeren of ophalen.

Bij Quick Parking Zaventem is uw auto in goede handen. U kunt er zeker van zijn dat u niet teveel betaald, en u bent snel op het vliegveld. Het is de juiste keuze als u dichtbij het vliegveld Zaventem wilt parkeren.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Quick Parking Zaventem
Author Rating
41star1star1star1stargray