Reli Vakantiehuizen

Reli vakantiehuizen in Frankrijk. Ben je op zoek naar een vakantiehuis met zwembad in het mooie Zuid-Frankrijk, dan ben je bij Reli aan het juiste adres. Met meer dan 300 huizen beschikbaar zal er altijd iets voor jou bij zitten.

Op de website kun je de vakantiehuizen per type of per regio bekijken. Ook als je je hond of kinderen mee wilt nemen kun je dit aangeven.

Reli voor vakantiehuizen in Frankrijk

reli vakantiehuizenJe kunt de vakantiehuizen in verschillende regio’s vinden in Zuid-Frankrijk. Deze regio’s zijn: Provence, Rhônes-Alpes, Languedoc, Aquitaine, Midi-Pyrénées en Limousin. Iedere regio heeft zijn eigen kenmerken en bezienswaardigheden.

Door in al deze regio’s vakantiehuizen te hebben, zorgt Reli ervoor dat er altijd een huis is dat bij jouw wensen en behoeften past.

Klik hier om naar de website te gaan

Klik hier voor het overzicht van alle aanbieders van vakantiehuizen

Verschillende type vakantiewoningen bij Reli

Op de website kun je ook een huisje selecteren op basis van jouw vakantietype. Gaat je alleen met je partner op vakantie en wil je daarvoor een romantisch huisje voor twee, of ga je met een groep vrienden op reis? Jij geeft aan hoe je wilt verblijven en Reli geeft jou de mogelijkheden.

Naast groepsreizen en romantische huisjes voor twee, kun je ook luxevilla’s en vakantievilla’s met verwarmd privé-zwembad selecteren. Na deze selectie kun je nog meer filters toepassen, bijvoorbeeld hoe veel slaapkamers je wenst, welke faciliteiten er aanwezig moeten zijn en wat voor type huis je zoekt.

Inspiratie voor jouw vakantie

Weet je wel ongeveer waar je heen wilt, maar nog niet wat je daar allemaal kunt doen? Dan kun je inspiratie opdoen in ‘La vie en Reli’. Dit is een blog waar je reistips kunt vinden per regio. In deze blogposts kun je onder andere bezienswaardigheden, leuke activiteiten en handige tips lezen.

Zo wordt jouw vakantie nog veelzijdiger en verrassender. Je zult op deze manier nieuwe dingen leren over bekende en onbekende regio’s. Je kunt deze inspiratieblogs filteren op verschillende aspecten. Zo lees je onder ‘kinderen’ leuke uitstapjes om te doen met kinderen, en bij ‘sport’ vind je actieve uitjes.

Als je gewoon eens rond wilt kijken, kun je ook op de ‘algemeen’ pagina blijven, om uit verschillende onderwerpen inspiratie op te doen.

Extra informatie

Je kunt de kennis van het Reli-team gebruiken om meer informatie te vinden over de vakantiehuizen. Op de website kun je een brochure aanvragen, je vraag stellen en favorieten bekijken. Ook kun je een persoonlijke selectie aanklikken.

Hiervoor geef je aan wat jouw wensen zijn en dan gaat het Reli team op zoek naar een perfect huis voor jouw vakantie.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reli Vakantiehuizen
Author Rating
41star1star1star1stargray