Sawadee Reizen

Sawadee is gespecialiseerd in zo’n 250 avontuurlijke reizen over de hele wereld. Genieten en beleven staan hier altijd bij centraal. Genieten van de natuur, cultuur en het beleven van het land.

Zo maakt u bijvoorbeeld bij Sawadee reizen een wandel- of een fietstocht, een tocht per kameel, een ritje met het openbaar vervoer of bezoek je bijvoorbeeld een markt, hetgeen vaak garant staat voor onverwachte ontmoetingen.

Klik hier om naar de website te gaan

Online reizen boeken bij Sawadee

sawadee.nlDe reizen van Sawadee zijn avontuurlijk omdat niet overal water uit een kraan komt en niet overal is stroom. Sommige lokale omstandigheden kunnen er voor zorgen dat niet alles volgens plan verloopt. De vakanties van Sawadee zijn dan ook voor mensen met een flexibele instelling en zin hebben in avontuur.

Bij Sawadee krijgt u een deskundig reisadvies met veel persoonlijke aandacht. Want alleen op die manier kan Sawadee de beste reis voor u samen stellen. Ook de reisleiders ter plekke werken met veel liefde, enthousiasme, deskundigheid en passie.

Met een reisaanbod van ruim 250 reizen vind u bij Sawadee altijd een reis naar uw smaak. U kunt zelf kiezen als het gaat om de lengte van de reis. Uiteraard zult u een selectie moeten maken op basis van de bestemming en wat voor reis.

U heeft de keuze uit een familiereis een actieve reis en of u alle hoogtepunten wilt zien of juist de wat minder bekende plekken. Bij elke reis wordt er zoveel mogelijk op verschillende plekken gelogeerd.

Zo kunt u op een boot logeren of onder de blote sterrenhemel. Maar ook kunt u in een ecolodge terecht komen of gaan kamperen.

Klik hier om naar de website te gaan

Vervoer bij Sawadee

Vliegen doet u zoveel mogelijk met de bekende vliegtuigmaatschappijen zoals KLM, Singapore Airlines en Cathay Pacific. Ook vliegt u zoveel mogelijk rechtstreeks. Uiteraard kan het een keer voorkomen dat er wordt uitgeweken naar een alternatief maar daar gaat de voorkeur niet naar uit.

Ook het vervoer op vakantie of de rondreis zal meestal gaan met privé busjes of landcruisers waardoor het binnenlandse reizen snel gaat maar ook flexibel is. Zo kan er dan onderweg gestopt worden bij een lokale markt of een leuke bezienswaardigheid.

Soms wordt er, onder sommige omstandigheden, gereisd per boot, kameel, fiets of te voet.

Hoe zwaar is een reis bij Sawadee?

Sawadee geeft bij elke reis een inschatting van de zwaarte van een reis. Dit doen zij door een systeem waarbij ze op basis van fysieke inspanning en comfort met een puntensysteem aangeven wat de zwaarte is.

Boeken en Betalen bij Sawadee

Het boeken van een reis is ontzettend simpel. Uiteraard kiest u eerst de reis uit die u graag wilt boeken. Vervolgens kunt kun kijken naar de beschikbare reis-data’s. Mocht ook dit goed bij u passen dan kunt u of een optie aanvragen of de reis direct boeken.

Wanneer u een optie neemt op een reis neemt een reisexpert binnen 3 dagen contact met u op. U kunt dan nog alle vragen stellen waar nog onduidelijkheden over zijn. Wanneer de vluchten en accommodaties zijn vastgelegd, krijgt u de factuur toegestuurd als definitieve boekingsbevestiging.

De aanbetaling van de reis bedraagt 20% van de reissom. Dit bedrag staat duidelijk vermeld op de factuur die u krijgt. De resterende reissom en het bedrag van de eventueel afgesloten reisverzekering moeten uiterlijk 8 weken voor vertrek overgemaakt zijn.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sawadee
Author Rating
41star1star1star1stargray