Skikot Wintersport

Skikot is een wel bekende touroperator uit België die de skikot gasten een onvergetelijke vakantie wil bezorgen. Dit reisbureau organiseert reizen naar bijvoorbeeld Les Deux Alpes of Alpe D’Huez twee populaire skibestemmingen voor jong en oud.

Als touroperator stellen ze alle elementen van een aangename skireis voor u samen, geen vreemde verrassingen.

Klik hier om naar het reisaanbod te gaan

Meer aanbieders van Skivakanties

De iconische wintersport plaats Alpe D’Huez is ook een van de mooiste skigebieden van Frankrijk. Dit gebied wordt ook wel LÍle au Solieil genoemd omdat er meer dan driehonderd dagen per jaar de zon schijnt. Als beginneling kan je op zachte pistes skiën en voor de gevorderden is er de zestien kilometerslange zwarte piste.

Vele skivakanties bij Skikot

skikotIn het centrum van Alpe D’Huez zijn tal van restaurants en gezellige barretjes maar ook epische After Ski clubs en Skikot bezit er ook een aantal partner bars. Onze residenties zijn warm ingericht, werken uitnodigend en liggen dicht bij de skipistes. Als u wakker wordt in een van onze appartementen dan zou de ochtend goed kunnen beginnen in uw eigen sauna of stoombad.

Ook aan goed eten ontbreekt het niet in Alpe D’Huez, bij Lily Muldoon eet u de lekkerste Ierse biefstukken. Als u meer luxe wilt dan bezoek de Chamois dÓr de beste eetgelegenheid in de stad. Ook als de nacht valt is het leven in Alpe D’Huez nog niet dood, je kan er zelfs nachtschuiten altijd leuk om eens een keer te proberen.

Freestyle skiërs en Snowboarders kunnen in dit prachtige skigebied hun hart ophalen

Geweldige skien en lots of fun met Skikot

Les Deux Alpes is altijd sneeuwzeker en je vindt er gevarieerde terreinen voor alle niveaus. De Freestyle skiërs kunnen er hun hart ophalen en de skiërs kunnen glijden over de grootste gletsjers van Europa. Onze zelfstandige residenties hebben een uitstekende ligging perfect voor de feestbeesten die bars en clubs leuk vinden.

In het centrum van Les Deux Alpes is een jonge après-ski present en bars zoals de Gogo en een disco zoals De Avalange, bieden u genoeg vertier.

Klik hier om naar het reisaanbod te gaan

Deux Alpes is een levendig dor voor koppels, gezinnen of singles, de indrukwekkende sneeuw en gemiddelde zonneschijn zullen absoluut inwerken op u stemming. Skikot behoort tot de wereldbekende Sundio Group, waar alle gerenommeerde reisbureaus bij zijn aangesloten. Zij als touroperator bieden de beste pakketreizen aan, naar de Franse en Oostenrijkse Alpen. Inbegrepen zijn natuurlijk het vervoer per luxe touringcar, de accommodatie, skipas en natuurlijk leveren wij de beste service.

Studenten vinden bij skikot een gegarandeerde betaalbare prijs, voor een skivakantie beleving die nooit meer vergeten zal worden.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Skikot
Author Rating
51star1star1star1star1star