Snowblend Skivakanties

Snowblend biedt een selectie van actievolle wintersport vakanties voor Belgische studenten en gezinnen. Wanneer u kiest voor een speciale wintersportvakantie dan is snowblend de beste keuze omdat ze ervoor zorg dragen dat uw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt.

Zij hebben betrouwbare kennis van elke locatie, hebben tal van aanbiedingen en kortingen op skidiensten waardoor u bespaart op uw vakantie accommodatie.

Klik hier om naar de website van te gaan

Klik hier voor meer aanbieders van skivakanties

Snowblend skivakanties in Frankrijk

Snowblend wintersportSnowblend verzorgt wintersportvakanties In Frankrijk bijvoorbeeld Les Deux Alpes, Alpe D’Huez, Val Thorens en tal van andere prachtige wintersport oorden. Alpe D’Huez is een van werelds top ressorts waar ervaren Snowboarders en skiërs hun hart op kunnen halen.

De pistes hebben open zonnige vlaktes met zachte hellingen ideaal voor skiërs en de snowboarders vinden er genoeg glijbanen en pijpen. Led Deux Alpes is een skigebied van wereldklasse voor skiërs, snowboarders en freestylers.

Ook wintersport in Italie of Oostenrijk

Ook in Italië hebben zij accommodaties zoals in Livogno, Commmezzadura of Tesero. Livigno is een van de grootste en hoogste skigebieden van Italië met tal van pistes geschikt voor allerlei skiactiviteiten. Ook in Oostenrijk hebben zij tal van wintersport dorpen in ons assortiment waar u een prachtige wintersportvakantie kunt ervaren, denk daarbij aan het typische Oostenrijkse plaatsje Grossarl of St. Leonard.

Snowblend biedt u vrijheid met data en accommodatie en met een paar clicks kunt u uw skivakantie vormgeven. Geen stress meer om naar reisbureaus te gaan en als u bij ons boekt dan is e zelfvoldane tevredenheid dat elke boeking succesvol wordt afgerond. Zij regelen uw verblijf, een skipas die de hele week geldig is en je kan zelfs het eten boeken bij hen.

Een klassieke foodpackage met ontbijt, picknick en avondmaal, de gourmet versie waar je kan kiezen uit verschillende diners of de Savoyard foodpack waar het je aan niks ontbreekt. Zelfs als je vegetarisch bent is er een foodpackage te verkrijgen. Kijk op de website voor meer informatie.

Snowblend heeft skivakanties voor iedereen

De magische sneeuwval in onze wintersportgebieden zorgen voor plezier en skigenot. De ski’s nemen je mee naar nieuwe hoogten en je kan skiën genieten met familie, vrienden of als topsport. Of u een weekendje weg wilt of langer in een skigebied wilt verblijven alle arrangementen zijn mogelijk.

Heerlijk een glaasje glühwein drinken in Oostenrijk of de warme beker chocolademelk drinken op een besneeuwde piste in Italië. De vakantiebestemmingen liggen in de prefect allround skigebieden met prachtige pistes en geen gebrek aan sneeuw.

Skiërs en snowboarders zoeken ook winterse gezelligheid en zij als zelfstandige touroperator kunnen u dat bieden. Zij zijn van alle markten thuis en elk vakantiepakket bij ons is honderd procent veilig.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Snowblend
Author Rating
41star1star1star1stargray