Sunparks Vakantieparken

Sunparks heeft vakantieparken door heel Belgie. Zo is er een park De Haan aan zee, Oostduinkerke aan zee, Kempense meren en in de Ardennen. Er zijn 3 typen vakantiehuizen. Zo kunt u kiezen uit een Standard, Select of Exclusive Vakantiehuis. Deze types varieren in grootte afhankelijk van welk park u kiest.

Klik nu om direct uw bungalow te zoeken!

Kortingen, promoties en last minutes bij Sunparks

sunparks vakantieparkenU krijgt vroegboekkortingen wanneer u een tijd voor uw aankomstdatum uw verblijf boekt. Boekt u 2 maanden op voorhand dan krijgt u 10% korting, boekt u 4 maanden op voorhand ontvangt u 15% korting. Wanneer u 6 maanden op voorhand boekt ontvangt u 20% korting.

Maar omdat u deze vroegboekkorting met andere promoties mag combineren kan de korting oplopen tot wel 45%. Reist u in het gezelschap van minstens 1 kind onder de 13 jaar dan ontvangt u jonge gezinnen korting van 25%.

Wanneer u 55 jaar of ouder bent geniet u van het extra voordeel van 25% korting. De 55+korting is niet in combinatie met de jonge gezinnenkorting te boeken. Wel is zijn de 55+ of jonge gezinnen korting te combineren met de vroegboekkorting.

Voordelen van een Sunparks Vakantiehuis

  • ruime en comfortabele woonkamer
  • volledig uitgeruste keuken
  • badkamer met douche of bad
  • terras met tuinmeubilair
  • Vakantiehuizen zijn beschikbaar van 2 tot 20 personen

Wanneer u wilt zijn er voor u brochures beschikbaar met informatie en bezienswaardigheden in de omgeving, maar ook hebben zijn mondelinge tips. Alle vakantieparken hebben veel activiteiten op het programma. Dus ook wanneer het een mindere dag is qua weer kunt u nog veel leuke activiteiten ondernemen.

Veel activiteiten en het zwemparadijs bij Sunparks

Zo is er altijd een overdekt en verwarmd zwemparadijs. Maar ook kunt u gebruik maken van het Wellness Complex en er zijn verschillende indoor sporten zoals squash, bowling, tennis of de kinderen kunnen heerlijk ravotten in de kindvriendelijke KidsWorld.

U vind op elk vakantiepark huizen met alle comfort die men tegenwoordig mag verwachten. Mocht u toch net iets meer luxe willen dan kunt u kiezen voor een huis op maat. Verblijft u liever in een hotel dus kunt u een hotelkamer boeken bij de Kempense Meren.

Klik nu om direct uw bungalow te zoeken!

Klik hier voor alle reisorganisaties van vakantieparken

Welke vakantieparken zijn er bij Sunparks?

  • Sunparks Ardennen
  • Sunparks Oostduinkerke aan zee
  • Kempense Meren
  • Sunparks De Haan aan zee

Video van de Kempense Meren

Video Sunparks in de Ardennen

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sunparks Vakantieparken
Author Rating
41star1star1star1stargray