Thalys Treintickets

Gemakkelijk en snel reizen: wie wil dat nou niet? Bij Thalys is het voor iedereen mogelijk om op deze manier per trein te reizen. Thalys biedt u een comfortabele treinreis aan waarbij u niet zelf hoeft te letten op de weg zodat u tijdens de reis ook nog van alles kunt doen.

Het is op veel verschillende plekken mogelijk om met Thalys te reizen, zodat u bij uw favoriete vakantiebestemming kunt komen. Thalys heeft stations in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en zelfs het Verenigd Koninkrijk.

Gemakkelijk en snel online tickets boeken bij Thalys

thalysHet uitstippelen van uw reis gaat ontzettend makkelijk met de opties van de website van Thalys. Zo vult u een aantal simpele gegevens in waaronder waar u wilt opstappen en waar u heen wilt. Vervolgens kiest u op welke datum en tijd u heen en terug wilt gaan en natuurlijk is ook het aantal reizigers belangrijk.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor meer luxe door te kiezen voor eerste klas. De prijs zal dan iets omhoog gaan, maar met de scherpe prijzen van Thalys is het nog steeds voor vrijwel iedereen mogelijk om hiermee te reizen.

Klik hier om online uw tickets te boeken voor de Thalys

Betalen, korting en tickets bij Thalys

Zodra u de gegevens heeft ingevuld, zal Thalys zelf kijken wat er allemaal beschikbaar is. Zo zult u meerdere keuzes krijgen zodat u kunt kiezen wat u het beste past. Hierna kunt u op een veilige manier betalen en kunt u uw eigen ticket uitprinten. Thalys heeft bovendien ook nog speciale acties.

Denk aan het feit dat kinderen en ouderen voor een lagere prijs kunnen reizen! Ook zal reizen met een groep voordeliger zijn dan wanneer u met minder dan tien personen reist. Zolang u alles goed heeft gekozen, zal de korting worden verrekend bij het betalen. Zo betaalt u in ieder geval nooit teveel voor uw reis.

Video commercial van Thalys


0. Thalys BENL promotion

Summary
Review Date
Reviewed Item
Thalys Treintickets
Author Rating
41star1star1star1stargray