Travelbird Reizen

Travelbird is een site die opgericht is om duidelijkheid te scheppen voor de klant. Dit deed Travelbird door een overzicht te creëren in het landschap van het reizen. Hierin kunt u eenvoudig zien wat de perfecte vakantie voor u is. De onderneming heeft iedere dag opnieuw leuke acties, waardoor er voor iedere consument wel iets bij zit.

Travelbird heeft reis- en vakantie promoties

travelbirdTravelbird is van verschillende markten thuis en biedt vele vakanties op maat. Als eerst zijn de citytrips zeer populair. Denk hierbij aan steden lekker dichtbij zoals Amsterdam of Keulen, maar ook Lissabon en Boedapest spelen een belangrijke rol in het assortiment.

Ook wintersport is één van de specialiteiten. Het bedrijf zet hier de beste prijzen op een rijtje voor bestemmingen naar Oostenrijk en Zwitserland.

Klik hier nu om naar alle vakantie promoties te gaan!
Tevens bent u op het gebied van verre reizen en vliegvakanties aan het juiste adres. Een culturele droomreis naar Thailand of een heerlijke relax vakantie naar het zonnige Florida horen beide tot de mogelijkheden. Als laatste zijn er ook talloze opties voor een lekker vakantie naar Frankrijk,Nederland of om lekker in België te vertoeven.

Travelbird citytrips

Wanneer je er graag even tussenuit wilt gaan, maar een gewone reis te lang duurt voor jou, dan kan je steeds kiezen voor een citytrip. Op de website van Travelbird staan deze mooi beschreven. Je kiest eerst naar waar je graag zou gaan: wil je bijvoorbeeld graag naar Barcelona gaan?

Of ga je liever naar Rome of Valencia of toch maar liever wat verder naar New York? Wanneer je je keuze van bestemming hebt gemaakt, dan kan je dit aanduiden. Hierna wordt er een mogelijke selectie gemaakt voor jou van mogelijke hotels. Hierin zijn de vluchten inbegrepen.

Hier zijn verschillende prijscategorieën mogelijk. De prijs is afhankelijk van hoeveel nachten je wilt gaan, hoeveel sterren je hotel heeft, van de ligging van het hotel… Maar natuurlijk ook van het moment van vertrek. Op deze manier wordt een citytrip naar jouw gedroomde bestemming ook betaalbaar voor jou.

Travelbird aanbiedingen

Wanneer je graag op een korte termijn op reis wilt gaan, maar er niet te veel voor wilt betalen, dan kan je altijd een kijkje nemen op de website van Travelbird met de aanbiedingen. Hierdoor kan je je voor een deeltje laten verrassen qua bestemmingen, maar de uiteindelijke keuze maak jezelf natuurlijk.

Je krijgt hier dagelijks enkele aanbiedingen te zien waaruit je kan kiezen. Ook hier zijn verschillende prijscategorieën mogelijk, afhankelijk van de plaats van bestemming, de datum van vertrek en terugkeer, de duur van de reis enzovoort.

Ook het hotel is natuurlijk van belang: de ligging hiervan, zijn er speciale extraatjes aanwezig in het hotel, waardoor het iets meer kost, kies je voor enkel te slapen in het hotel, of wil je liever ook ontbijten in het hotel… Kortom, voor elk budget is er wel een leuke bestemming te vinden tussen de aanbiedingen ven Travelbird.

Klik hier nu om naar alle promoties te gaan!

 

De service van Travelbird

Travelbird biedt de consument veel opties, één van deze opties is een cadeaubon waarmee u iemand zou kunnen verassen. Deze cadeaubonnen zijn al verkrijgbaar vanaf €10 en lopen door tot en met €100. Ook is het mogelijk om dagelijks op de hoogte te blijven van de leukste aanbiedingen door middel van de nieuwsbrief.

De vakantieadviseurs zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 en 22:00 en in het weekend tussen 10:00 en 22:00. Als u het fijner vindt om een e-mail te sturen kan dit via de site en dan krijgt u daar zo snel mogelijk een reactie op.

Eveneens zijn ze actief op de sociale media Facebook en Twitter, waar zij actief zijn met diverse acties en nieuwsberichten.

Soorten reizen Travelbird :

  • Hotelovernachtingen
  • Citytrips
  • Ski vakanties
  • Wellness en Sauna
  • Verre Reizen
  • Vliegvakanties
  • Korte vakanties in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland

Ervaringen en opmerkingen Travelbird

Heeft u ervaring met Travelbird? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!