Trivago Hotels

Trivago vergelijkt de hotel prijzen ! Wilt u binnenkort op vakantie maar heeft u nog geen hotel geboekt? Ziet u zoveel hotels op internet dat u er niet meer uitkomt? In dat geval is Trivago de ideale website voor u. Hier kunt u namelijk per stad alle hotels bekijken.

De website vergelijkt bovendien automatisch bijna 250 verschillende sites waar u kunt boeken, zodat u ook nog eens de goedkoopste optie kunt kiezen!

Klik om nu het goedkoopste hotel te vinden!

Trivago online een hotel en de beste prijs boeken

Wanneer u een weekendje weg wilt of tijdens een van de vakantie er een midweek tussenuit wilt met uw partner, dan is een hotel vaak de beste optie. Veel mensen kiezen ervoor om de reis en het hotel los van elkaar te boeken omdat dit in veel gevallen goedkoper is.

Trivago Hotels

Op de overzichtelijke website kunt u heel eenvoudig op zoek gaan naar het juiste hotel voor uw reisgezelschap. Op de website kunt u namelijk per stad bekijken welke hotels er zijn. Daarbij kunt u ook direct zien of de hotels beschikbaar zijn op de datum van uw vakantie.

Zo heeft binnen de kortste keren het hotel dat precies bij u past en ook nog eens voor de laagste prijs. Trivago vergelijkt immers de prijzen van bijna 250 verschillende boekingssites, zodat u direct het verschil kunt zien.

Last minute hotels

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope en kwaliteitsvolle last minute hotelkamer, dan kan je deze boeken via Trivago. Dit is een website waar je een overzicht krijgt van alle mogelijke hotels die je kan boeken naar de stad die je wenst.

Je geeft op de website van Trivago gewoon je gewenste bestemming in, je vertrekdatum en einddatum en daar verschijnt je lijst. Zo kun je verschillende mogelijkheden makkelijk met elkaar vergelijken op basis van de gevraagde prijzen. Maar ook bijvoorbeeld op op basis van de reviews van voorgaande klanten. Je kan ook filteren.

Bijvoorbeeld op het aantal sterren van je hotel, op de prijs van de kamer, op gebied van welke opties je wenst in je hotel, hoever je bijvoorbeeld van het stadscentrum wilt verwijderd liggen… Kortom, met deze website vind je op een snelle en eenvoudige manier je gewenste hotel terug!

Extra zoekopties op Trivago

Om het u nog gemakkelijker te maken, heeft Trivago diverse extra opties toegevoegd op de website. Zo kunt u het gewenste aantal sterren het hotel selecteren zodat er enkel zoekresultaten komen die aan uw wensen voldoen.

Ook kun u de beoordelingen van eerdere hotelgasten bekijken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust eens een kijkje op de website en vindt het hotel dat precies bij u past bij Trivago!

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Trivago
Author Rating
51star1star1star1star1star

Een gedachte over “Trivago Hotels

  • I booked a vacation in march 2016 via trivago. Their best deal wsa via hoteling.com we booked and paid almost 1400 euros.
    Now hoteling.com went last week bust and the reservatin was cancelled and never paid by them.
    Will trivago help me to recover my money?

Reacties zijn gesloten.