TUI Nederland

De reclames op televisie van TUI Nederland zullen u vast niet ontgaan zijn. ”Is this real life? Or is this just fantasy?” De prachtige azuurblauwe zeeën en palmbomen doen u meteen verlangen naar een welverdiende vakantie. Bij het horen van de vliegtuigen, al zijn ze enkel uit de reclame van TUI, weet u zeker dat u aan vakantie toe bent.

Reizen boeken bij TUI Nederland

TUI NederlandAls er één vakantie maatschappij is waarmee u de hele wereld over kunt vliegen, is dat TUI wel. Deze voor oorsprong Duitse luchtvaartmaatschappij biedt vluchten en vakanties over de hele wereld.

Via de website van TUI zijn niet alleen vluchten naar verre landen heel eenvoudig en voordelig te boeken. Ook biedt de website een eindeloze keuze aan hotel, vlucht en meestal ook transfer combinaties in pakketreizen aan. Deze maken de vliegreis soms zelfs bijna gratis!

Klik hier om naar de website te gaan

Klik hier voor TUI Belgie

Betrouwbaar en snel uw vakantie zoeken bij TUI Nederland

Niet alleen de website van TUI is eenvoudig te gebruiken en maakt dat alles snel geregeld is, ook haar eigen gelijknamige luchtvaartmaatschappij is al jarenlang favoriet bij vele (Nederlandse) reizigers. De vliegtuigen zijn ruim en voorzien van alle gemakken.

Ook zijn comfort plaatsen in het toestel tegen een zeer kleine meerprijs bij te boeken, waardoor de reis nog comfortabeler verloopt. Daarnaast is ruimschoots bagageplaats inbegrepen en is alles helemaal geregeld waardoor u zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Dream BIG, America here we come!

Wat TUI onderscheid van andere online vakantie maatschappijen is het ruime aanbod aan vakanties naar Amerika. Wanneer u zelf op zoek gaat naar een losse ticket naar het ‘beloofde land’ bent u vaak nog meer kwijt dan een compleet verzorgde vakantie naar Amerika via TUI.

De mooiste villa’s zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs te boeken, inclusief vliegreis. Het kan de Amerikanen niet groot genoeg en TUI gelukkig ook niet. Zo kunt u zelfs voor onder de vijfhonderd euro een complete reis boeken en de volgende dag in Disney World eindigen.

Niet alleen Amerika zelf is een beroemde verre bestemming van TUI. Denk bijvoorbeeld ook aan de Caribische eilanden, Bali of zelfs Thailand!

Uitstapjes en excursies bij TUI Nederland

Welke bestemming u ook kiest, er is ter plaatse altijd een reisleider aanwezig om u op te vangen, te begeleiden naar uw verblijf en zelfs om de leukste uitstapjes in de omgeving aan te bieden. Aan de hand van verschillende informatie ochtenden of middagen die TUI organiseert in of dichtbij uw verblijf, wordt u vrijblijvend op de hoogte gesteld van de leukste uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Zij kennen de omgeving op hun duim en weten precies waar je naartoe kunt gaan an de hand van uw wensen. Bovendien kunt u dankzij de reisorganisatie teams daar ook nog eens flinke kortingen krijgen voor deze uitstapjes en dat maakt een vakantie via TUI Nederland natuurlijk nog extra aantrekkelijk.

Summary
Review Date
Reviewed Item
TUI Nederland
Author Rating
51star1star1star1star1star