TUIfly Vliegtickets

TUIfly (voorheen JetairFly) zorgt ervoor dat je tegen een aantrekkelijke prijs een vliegticket en/of een huurwagen kunt reserveren. Op deze manier kun je zo voordelig mogelijk op reis. Naast vliegtickets of huurauto’s boek je op de website ook overnachtingen.

Als je nog zoekt naar een origineel cadeau voor een goede vriend, kun je hier ook een cadeaubon kopen, om een vlucht cadeau te doen.

Klik hier om je vliegtickets eenvoudig online te boeken

Klik hier voor compleet verzorgde vliegvakanties

Eenvoudig online vliegtickets boeken bij TUI fly

TUIfly vliegticketsOp de home-pagina van de website kun je meteen al je bestemming en reisdata invullen. Daarnaast geef je aan met hoeveel passagiers je wilt vliegen. Op deze manier krijg je alleen de vluchten te zien die geschikt zijn voor jouw reis.

Na het invullen van je keuzes kun je de heen- en terugreis kiezen die het beste bij jouw wensen passen. Wil je bijvoorbeeld vroeg of juist laat vliegen, of op een gunstigere dag, dan kun je dit aangeven op de website van TUIfly. Het kan wel een invloed hebben op de prijs. Zo zijn vluchten op maandag over het algemeen vaak iets goedkoper dan vluchten op vrijdag.

Klik hier voor meer aanbieders van vliegtickets

Vluchten zoeken op TUIfly

Heb je absoluut nog geen idee waar je heen wilt op vakantie? Dan kun je ook vluchten uitzoeken op bestemming. Hiervoor hoef je alleen aan te geven vanaf welke luchthaven je wilt vertrekken. Het daaropvolgende overzicht laat je zien waar je allemaal heen kunt gaan vanaf het betreffende vliegveld.

Je kunt ook alle vluchten bekijken door ‘alle luchthavens’ aan te klikken. Naast de grotere reizen, die je al lang van tevoren boekt om eventueel vroegboekkorting te ontvangen, kun je bij TUI fly ook last minutes boeken. Hierbij hoef je dan alleen aan te geven vanaf waar je wilt vliegen en waar je heen wilt.

Als je vervolgens de maand kiest wanneer je wilt gaan, geeft de website de promoties die op jouw data van toepassing zijn.

Klik hier om je vliegtickets eenvoudig online te boeken

Na het boeken van jouw ticket bij TUIfly

Als je je vlucht heeft geboekt, kun je op de website ook de rest van jouw vakantie vastleggen. Huur bijvoorbeeld alvast een auto, waarvoor TUI fly samenwerkt met Sunny Cars. Op de website kun je hiervoor de plaats of het land aangeven, samen met de ophaal- en inleverdata en -tijden.

Na het opgeven van deze informatie, kom je op de volgende pagina waar je een auto kunt uitzoeken. Of je nu een grote of kleine auto wilt, luxueus of budget.

TUIfly is onderdeel van de TUI groep

TUIfly is onderdeel van TUI, de grootste toerismegroep van de wereld. De organisatie weet door de ervaring in toerisme dus precies wat je zoekt in het vervoer naar jouw vakantiebestemming. Op deze manier kunnen zij je een aantrekkelijk vliegaanbod doen.