Turkish Airlines Vliegtickets

Een vliegticket boeken bij Turkish Airlines is een goede keuze als u op zoek bent naar een vlucht binnen Europa of naar een vlucht wereldwijd. De nationale luchtvaartmaatschappij is namelijk al voor vijf jaar achter elkaar verkozen als de beste luchtvaartmaatschappij van Europa.

De betrouwbare luchtvaartmaatschappij vliegt wereldwijd op meer dan 261 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, het Verre Oosten, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

Turkish Airlines is de laatste jaren erg gegroeid, en biedt aan vluchten van erg goede kwaliteit. Deze airline is ook lid van de Star Alliance, waar bijvoorbeeld Singapore Airlines ook lid van is.

Klik hier om uw vliegticket te boeken

Online vliegtickets boeken bij Turkish Airlines

turkish airlinesU boekt een vlucht gemakkelijk online op de website van Turkish Airlines. Online inchecken is ook mogelijk. Er is ook een mobiele applicatie waarmee u vluchten kunt boeken en online kunt inchecken. Deze applicatie kunt u voor verschillende type telefoons of tablets downloaden op de website van Turkish Airlines.

Mocht u alleen met handbagage vliegen, dan is het niet nodig om op het vliegveld in de rij te gaan staan. Want Turkish Airlines heeft op de vliegvelden ticketautomaten geplaatst waar u uw eigen boarding pass kunt printen zodat u flink wat tijd kunt besparen.

Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders van vliegtickets

Service aan boord bij Turkish Airlines

U kunt bij het boeken van vliegtickets kiezen uit Business Class, Comfort Class en Economy Class. Welke optie u ook kiest, het is zeker dat u in goede handen bent. De service aan boord van de vliegtuigen is erg goed. Zo krijgt u bijvoorbeeld gratis heerlijke hapjes en drankjes tijdens uw vlucht.

Verken Istanbul met Touristanbul

Istanbul staat als de hoofdstad van Turkije in de schijnwerpers bij Turkish Airlines. Er zijn een groot aantal vluchten die een stop-over hebben op Istanbul. Als je als klant van Turkish Airlines meer dan 6 uur wachttijd hebt op het vliegveld, dan bieden ze je een speciale ervaring aan genaamd: Touristanbul.

De vliegtuigmaatschappij zorgt er tijden Touristanbul voor dat u opgehaald wordt van het vliegveld voor een tour rond de stad Istanbul. Is dat niet een geweldige service? Waar u ook heen wilt, als u een vlucht boekt bij Turkish Airlines bent u in goede handen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Turkish Airlines Vliegtickets
Author Rating
41star1star1star1stargray