Vakantieveilingen

Bij Vakantieveilingen bepaalt U zelf wat U betaalt voor een gevarieerd aanbod reisproducten en vrijetijdsarrangementen. Zin in een ontspannend avondje op de bowlingbaan, een avontuurlijke citytrip of een onvergetelijke reis?

Klik hier om naar de website te gaan

Vakantieveilingen is online bieden op vakanties en arrangementen

vakantieveilingen belgieHet principe is eenvoudig en interessant. U zoekt de aanbiedingen waar u interesse in heeft en U plaatst een bod op de veiling. Het verloop van de veiling kunt u online (live) volgen via een klok die aftelt. Is uw bod het hoogste op het moment dat de veiling is afgelopen dan wint u de aanbieding en het bijhorende arrangement.

Dagelijks zijn er andere interessante reizen en arrangementen waar op geboden kan worden, dat betekent dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bieden op de goedkoopste reizen en dagjes uit. Is de veiling waar U op had willen bieden net afgelopen? Niet getreurd er is vast een nieuwe veiling die uw interesse heeft en die net begint.

Uiteenlopende bestemmingen en acties

Indien U op zoek bent naar voordelige musicalkaarten, een ontspannende wellness dag, een weekendje weg maar ook een luxe 8-gangen diner en een vliegvakantie dan kunt U bij Vakantieveilingen.be het product van uw keuze vinden in het uitgebreide aanbod. Meedoen aan een veiling was nog niet eerder zo uitdagend en interessant.

Hoe werkt Vakantieveilingen precies?

Wilt U meebieden op één van de veilingen die bezig zijn of die gaan beginnen? Dan kunt U zich via Vakantieveilingen.be gratis registreren. Als de registratie bevestigd is kunt U een bod plaatsen op de lopende veilingen. U kunt bij iedere veiling zien wanneer de veiling afloopt, heeft U het hoogste bod geplaatst dan heeft u gewonnen.

Vervolgens kunt U veilig online met MrCash / Bankcontact, een kredietkaart, overschrijving of Paypal het bedrag betalen. Eens U de betaling heeft gedaan dan ontvangt U een e-ticket of waardebon in de vorm van een download, via e-mail of per reguliere post en kunt u gebruik maken van het arrangement.

U kunt altijd zien welke voorwaarden er voor uw veiling van toepassing zijn onder de noemer “Mijn veilingen”.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vakantieveilingen
Author Rating
41star1star1star1stargray