VillaXL Vakantiehuizen

VillaXl geeft U via de website te zien waar en hoe prachtige vakantiehuizen te huur zijn. Het gaat hier om luxe vakantiehuizen, villa’s en chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Met een bijzonder ruim aanbod, opgebouwd sinds de start van VillaXL in 2005.

Al die huizen zijn zorgvuldig geselecteerd en, bijzonder belangrijk, vooraf geïnspecteerd.’Waar het vooral om gaat is dat U zich thuis voelt in Uw vakantiehuis.Daarom wordt telkens weer gezocht naar de mooiste, fijnste, meest aangename en meest bijzondere accommodaties.

Minstens zo belangrijk vinden wij echter dat u zich er ’thuis’ zult voelen. Zij zijn daarom steeds op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere accommodaties. Plezierige onderkomens zoals U elders niet zult aantreffen.

Klik hier om direct naar het complete aanbod vakantiehuizen te gaan

Villa XL heeft vakantiehuizen in heel Europa

villaxlVillaXL wordt in het buitenland vertegenwoordigd door mensen ter plaatse. Dat is onder meer zo in België, Frankrijk, Italië, Kroatië en Ierland. Deze mensen zijn professionals en als zodanig voortdurend Deze professionals zijn continu op zoek zijn naar nieuwe en verrassende accommodaties.

Daarbij komt dat zij U, als dat om enige reden nodig of gewenst zou zijn, ter plaatse van dienst kunnen zijn. Zij bieden U graag hun assistentie aan.

In eigen land zijn en blijven de Ardennen meer dan bezienswaardig. Daarom heeft voor U VillaXL aldaar een groot aantal zeer bijzondere vakantiehuizen in verschillende vormen en op de veelal mooiste plekjes geselecteerd en verzameld. Kwalitatief hoogwaardig, zoals dat hoort te zijn.

Variërend van een luxe vakantiewoning of een villa met binnenzwembad tot een woning die plaats biedt voor een Uw familiereünie met 25 personen. Op de België-pagina van VillaXL kunt U daarin Uw keuze bepalen. Klik hier voor meer aanbieders van vakantiehuizen

Uitsluitend online boeken bij VillaXL

De vakantiehuizen waarin VillaXL voor U bemiddelt worden uitsluitend online aangeboden. Dat voorkomt dubbele boekingen en mogelijke teleurstellingen, waardoor het aanbod van Villa XL altijd actueel is. Waar het de bemiddeling betreft, U kunt als U wilt ook Uw eigen woning verhuren en daarmee de kosten van Uw vakantie compenseren.

Met vanzelfsprekend de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het kiezen van huurders. Daarmee worden Uw verhuurinkomsten en de zorgvuldige omgang met Uw woning gegarandeerd.

Het boeken van een vakantiewoning verloopt via de goed toegankelijke website villaxl.be. Nadat U Uw keuze voor de U passende vakantiewoning heeft gemaakt en bevestigd, ontvangt U een e-mail met daarbij de factuur.

Vervolgens is aan U de keuze of U via een bankoverschrijving of via een betaling via Uw creditcard mail wil voldoen.

Klik hier om direct naar het complete aanbod vakantiehuizen te gaan

Service bij VillaXL

VillaXL streeft naar 100% tevreden klanten en wenst U evenveel genoegen in Uw vakantiehuis als de medewerkers telkens weer ondervinden bij het maken van de selecties.

Om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden zorgt VillaXL voor ruime telefonische bereikbaarheid. U zult zich in veel opzichten thuis voelen bij VillaXL.

Summary
Review Date
Reviewed Item
VillaXL Vakantiehuizen
Author Rating
41star1star1star1stargray