Vreemde Kontinenten Reizen

Vreemde Kontinenten specialiseert zich in het samenstellen van bijzondere reizen over de hele wereld. Zij zoeken hierbij naar actieve reisbelevingen, aparte reiservaringen waar veel kennis gemaakt wordt met natuur en cultuur. Al meer dan 30 jaar organiseert Vreemde Kontinenten voor zowel groepsreizen als op individuele basis.

Vreemde Kontinenten is nu Zuiderhuis Wereldreizen. Klik hier.

Reizen online boeken bij Vreemde Kontinenten

vreemde kontinenten rondreizenWanneer u kiest voor een vakantie met Vreemde Kontinenten zult u in kleinschalige hotels verblijven met veel locale stijlen. Mooie pensions met een unieke ligging, interieur in een streekgebonden stijl en bouwstijl in de sfeer van de omgeving.

Bij sommige reizen verblijft u bij de lokale bevolking zelf. In primitieve hutten of verblijven in de woestijn maar ook overnachten in een koloniale hacienda of boeddhistisch klooster zijn plekken waar zij regelmatig naar terugkeren. Hierdoor heeft u altijd een geweldige ervaring. De reizen zijn divers en vol avontuur maar toch veilig, ontspannend en bovenal onvergetelijk.

Vreemde Kontinenten is nu Zuiderhuis Wereldreizen. Klik hier.

Vervoer bij Vreemde Kontinenten

Vreemde Kontinenten maakt gebruik van inheemse transportmiddelen wat helemaal in stijl is van de door u geboekte vakantie. Gaat uw bestemming door de woestijn dan reist u per kamelen, gaat u naar Azië dan zult u met riksja’s vervoerd worden.

Gaat u naar de Amazone zult u veel met kano’s reizen en op vulkanen wordt veelal gebruik gemaakt van jeeps. Uiteraard worden de langere afstanden met het vliegtuig of comfortabele lijnbussen afgelegd.

Prijzen van Vreemde Kontinenten

Bij Vreemde Kontinenten staan prijzen vermeld waar bijna altijd alles is inbegrepen. Zoals vluchten, excursies, vervoer, logies en verschillende maaltijden. Wanneer de maaltijden niet allemaal inbegrepen zijn vraagt Vreemde Kontinenten een eerlijke schatting over welk bedrag u hiervoor dient te reserveren.

Per dossier worden administratie- en dossierkosten in rekening gebracht van 10 euro per persoon. Wanneer u een individuele reis boekt werkt Vreemde Kontinenten op maat. De kosten voor een visum of reispas, dranken en consumpties en de hierboven vernoemde dossierkosten, zijn nooit bij de prijs inbegrepen.

Vreemde Kontinenten is nu Zuiderhuis Wereldreizen. Klik hier.

Ervaren Reisbegeleiders bij Vreemde Kontinenten

Bij Vreemde Kontinenten hechten zij veel waarde aan ervaren begeleiders. Daarom kennen zij de regio waar zij met u naar zullen afreizen. Of zij zijn al meerdere malen met groepen naar de bezochte gebieden geweest of zij wonen al voor een langere tijd in het land waar uw vakantie is.

Elke reisleider heeft kennis van het land maar bezit ook sociale vaardigheden. Zij zorgen er namelijk voor dat alles tijdens de reis in goede banen geleid wordt. Ook zijn er ter plekke altijd lokale gidsen die onze reisleiders bijstaan. Zij geven de hele reis een authentiek gevoel en houden zich bezig met de praktische aspecten van de reis. Dat geeft de reisleider de gelegenheid zich helemaal op de groep te concentreren.

Vreemde Kontinenten is nu Zuiderhuis Wereldreizen. Klik hier.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vreemde Kontinenten
Author Rating
41star1star1star1stargray