Weekendesk Weekendjes Weg

Weekendesk is er voor korte vakanties. Heeft U opeens behoefte om er even helemaal tussenuit te zijn, weg van de dagelijkse sleur? Weekendesk biedt U gevarieerde weekendjes weg. Van uitblazen aan de kust tot een romantisch weekend in de Ardennen of Parijs. De keuze is afwisselend met bestemmingen voor iedereen.

Eenvoudig online boeken bij Weekendesk

WeekendeskSamen ontdekt U de leukste bestemmingen. Romantisch dineren bij kaarslicht, verwend worden met een wellness-arrangement voor twee of lange wandelingen maken over het strand en door de bossen. Weekendesk biedt U voor iedere gelegenheid altijd het perfecte weekendje weg.

Klik hier om naar de website te gaan

Ontdek een (buitenlandse)stad waar U al lang naar uitkijkt, maar nog geen tijd voor heeft genomen om op verkenning te gaan in de smalle straatjes en kennis te maken met de smaken uit de streek. Regelmatig zijn er ook leuke themaweekends waarvoor U online kunt reserveren.

Weekendje weg het hele gezin

Ontspannen de tijd nemen om samen met de kinderen wat te ondernemen schiet er in het dagelijkse leven vaak bij in. Iedereen is druk met werk, school en het verenigingsleven. Weekendesk heeft speciaal daarom verschillende familie- en kindvriendelijke hotels geselecteerd met diverse activiteiten.

De mogelijkheden lopen uiteen van een attractiepark, dierentuin of met z’n allen sportief bezig zijn. U zult zien dat de activiteiten zijn opgenomen in de totaalprijs zodat U voor vertrek weet waar U aan toe bent.

Nadat U heeft aangegeven uit welke samenstelling het gezin bestaat krijgt u gerichte aanbiedingen en mogelijkheden die voor ieder wat wils bieden. Geniet van uw gezin en beleef samen een onvergetelijk weekend. U kunt eenvoudig online reserveren bij weekendesk.

Weekendesk is ook leuk om cadeau te doen

Wilt u iemand op een originele wijze verrassen? Dat kan met een cadeaubon welke aan ieder budget aangepast kan worden. U koopt een cadeaubon via de website en geeft zelf het bedrag aan.

De cadeaubon is tot één jaar na uitgifte geldig op het gehele aanbod dat uit meer dan 10.000 exclusieve arrangementen bestaat. Een cadeautje geven wordt op deze manier wel heel aantrekkelijk en het is weer eens iets anders dan de standaard fles wijn of een bos bloemen.


Summary
Review Date
Reviewed Item
Weekendesk
Author Rating
41star1star1star1stargray