Wimdu Appartementen en Vakantiehuizen

De reisorganisatie Wimdu is nog maar een piepjong bedrijf dat sinds 2011 opgestart is. Sinds 2011 hadden de ondernemers plannen om ervoor te zorgen dat u een reis heel anders zou gaan bekijken.

Na een paar jaren van bestaan, heeft Wimdu 205 vaste werknemers in diens die uit alle hoeken van de wereld komen. Omdat zij zo internationaal werken, willen ze laten zien dat u in een paar uren tijd aan de andere kant van de wereld kan staan zonder dat u daar veel geld voor moet betalen.

Klik hier om naar de website te gaan

Veel soorten appartementen en vakantiehuizen bij Windu

wimduVeel mensen boeken een hotel in een sjiek hotel omdat ze de streek beter willen leren kennen. Men boekt een all-in en buiten wat dorpsbezoeken of stadsbezoeken zit er nooit meer in omdat ze betaald hebben om naast het zwembad te liggen. Bij Wimdu boekt u uit meer dan 300.000 accommodaties die bij de mensen dichtbij liggen.

U boekt bijvoorbeeld een kamer in iemand zijn huis en op deze manier kunt u de lokale bevolking beter leren kennen. U bent geen nummer en op deze manier is de grote stap van vreemdheid al gezet. Mensen die geboekt hebben bij Wimdu bouwen een intensievere vriendschap op dan wanneer u naar een hotel gaat en dan alleen de receptionist aanspreekt als u vragen hebt.

Eenvoudig en snel boeken op Wimdu

Op de website van Wimdu kunt u snel en eenvoudig u favoriete vakantiebestemming ingeven. U geeft de vertrekdatum en de terugkom datum in en hoeveel slaapkamers u wenst. Het type accommodatie kunt u gemakkelijk selecteren op deze manier. Daarna krijgt u de prijs die u moet betalen.

Als u deze prijs ziet, bent u waarschijnlijk al aan het inpakken. De reisorganisatie Wimdu is al meer dan 5 miljoen keren geboekt sinds hun bestaan en staat daarom aan de top van de leukste reisorganisatoren. U zult geen spijt krijgen als u vertrekt met Wimdu.

Banner_general_300x250_NL

Summary
Review Date
Reviewed Item
Wimdu
Author Rating
41star1star1star1stargray