Zuiderhuis Reizen

Wilt u even weg van alle drukte? En wilt u tot rust komen? Dan is reisorganisatie Zuiderhuis geschikt voor u. Zuiderhuis brengt u over de hele wereld naar de verste landen en de mooiste steden. Er zijn veel verschillende soorten reizen te vinden op de website.

Bent u op zoek naar individuele of groepsreizen? Dan bent u hier aan het goede adres.

Klik hier om direct naar het vakantie aanbod te gaan

Veel verschillende soorten reizen bij Zuiderhuis

zuidehuis reizenEr is keus uit veel themareizen. Hier kunt u denken aan een fietsvakantie. Zuiderhuis heeft al 20 jaar ervaring met fietsreizen. Lekker klassiek langs de Donau fietsen in Oostenrijk of uw grenzen verleggen in Finland. IJslandreizen staan bekend om de bekwame reisleiders. De reisleiders die namelijk meegaan zijn echte kenners.

Sommige wonen zelfs op IJsland. Ideaal dus voor alle informatie over dit land. Ook aan de jongeren is gedacht. Er zijn speciale jongerenreizen voor de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar. Wanneer u graag wandelt, dan is een wandelvakantie zeker een aanrader.

Sinds paar jaar is de wandelhorizon verlegd van Europa naar overal ter wereld. Ook voor wereldreizen kunt u bij hen terecht. Een individuele of groepsreis? Het kan allemaal. De programma’s zijn sterk en de routes zijn doordacht.

Bestemmingen van Zuiderhuis

Zuiderhuis heeft tal van bestemmingen. Op de landkaart op de website ziet u waar u naar toe kunt. Van Afrikaanse landen als Malawi, Tanzania en Zambia tot aan het koude Antarctica. Maar ook naar Aziatische landen, zoals Cambodja en China.

Wilt u liever dichtbij huis blijven, dan is dat ook geen probleem. Zuiderhuis verzorgt ook reizen binnen Europa. Denk aan landen als Italië, Portugal en Finland. En er is nog veel meer keus. Daarnaast is er de keuze uit groepsreizen of individuele reizen.

Ervaringen met Zuiderhuis?

Heeft u ervaringen met deze reisorganisatie? Laat dan uw review achter voor andere bezoekers om een goede keuze te maken. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Zuiderhuis
Author Rating
51star1star1star1star1star

Een gedachte over “Zuiderhuis Reizen

 • Van de Gender Eddy

  Wij genoten van een schitterende individuele wandelvakantie op Mallorca: de Trans Tramuntana (geboekt via het Zuiderhuis).
  Een aanrader: alles prima geregeld, transfers, wandelroutes, hotels.

  (kleine opmerking: de briefing op de eerste wandeldag zou beter op de vooravond gebeuren zodat we ook deze eerste dag voldoende zouden kunnen voorbereiden met beschrijving en kaart).

  Zou ook makkelijker zijn indien ook de heen- en terugvlucht via het zuiderhuis kunnen geboekt worden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *