Sunweb Skivakantie

Sunweb Ski, de reisorganisatie waar je jouw perfecte skivakantie kunt boeken. De organisatie biedt reizen aan naar verschillende skiparadijzen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Andorra. In 2015 is Sunweb Ski nog uitgeroepen tot Beste Aanbieder van Skivakanties, waarmee je zeker weet dat jouw vakantie in goede handen is.

Daarnaast kun je op de website van Sunweb Ski genieten van vroegboek- of lastminutekorting. Met deze korting wordt jouw reis, bovenop de laagste prijsgarantie die de organisatie biedt, nóg goedkoper.

Klik hier voor de website van Sunweb skivakanties

Klik hier voor meer aanbieders van ski vakanties

Online jouw skivakantie boeken bij Sunweb skivakanties

sunweb zonvakantieOp de website kun je gemakkelijk jouw skivakantie boeken. Hiervoor geef je je bestemming aan, de vertrektijd en met welk vervoer je wilt gaan – een bus of eigen vervoer. De website geeft na het maken van jouw keuze de verschillende opties die voldoen aan jouw wensen.

Je vindt hierna een overzicht met verblijfsopties, zowel hotels als chalets, waar belangrijke informatie bij gegeven wordt. Zo weet je bijvoorbeeld exact hoeveel meter je moet lopen naar de skilift, waar het ligt en hoeveel dagen je er van de sneeuw kunt genieten.

Eenvoudig zoeken op de website

Als je al weet waar je precies heen wilt, kun je ook die regio aanklikken. Zo niet, kun je het land aanklikken, dan geeft de website alle mogelijkheden in het betreffende land.

De vertrektijd kun je op deze manier net zo specificeren. Je kunt een specifieke vertrekdatum invullen, maar ook een gehele maand als je nog niet zeker weet wanneer je wilt gaan. Op deze manier heb je meer mogelijkheden en kun je kiezen wanneer jij het beste kunt gaan.

Als laatste kun je een keuze maken in het vervoer. Als je met een geregelde busreis meewilt, geeft de website iets minder opties. Dit, omdat je dan rekening moet houden met de organisatie van deze busrit. Als je daarentegen met eigen vervoer gaat, maakt het niet uit wanneer je vertrekt en heb je daarom iets meer opties.

Website : wintersport.sunweb.be

Sunweb Ski heeft keuze uit vele accomodaties

De website heeft opties voor verschillende vakantietypes. Zo kun je kiezen tussen ‘Famfun’, waarmee je gezellig met het hele gezin op vakantie kunt of ‘Secrets’, voor kleinschalige en knusse hotels en chalets in de sneeuw. Daarnaast kun je nog kiezen uit ‘Selections’, de toppers uit het aanbod van Sunweb Ski en ‘Excellent’, waar je luxueuze en exclusieve skivakanties kunt boeken.

Na het kiezen van het vakantietype dat bij jouw wensen past, krijgt u net als bij de ‘normale’ selectie een overzicht met opties. Hier kun je vervolgens nog filters op toepassen, om zo de perfecte bestemming voor jouw skivakantie te zoeken.

Ervaringen met Sunweb Skivakanties

Heeft u ervaring met deze reisorganisatie? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze en laat dan uw review hier achter. Alvast bedankt !

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sunweb Ski
Author Rating
51star1star1star1star1star