Vliegtickets.be

Op Vliegtickets.be vindt u vliegtickets in Nederland en Belgie. U kunt tickets boeken naar wereldwijde bestemmingen en vliegtickets.be vergelijkt voor u de prijzen bij de verschillende aanbieders. U krijgt de standaard vliegticketsprijzen, maar ook de speciale onderhandelde prijzen en de prijzen van low cost airlines.

Klik hier om de beste prijs voor uw vliegticket te vinden

Online vliegtickets Boeken bij Vliegtickets.be

vliegtickets.beNaast het vinden van Vliegtickets kunt u bij Vliegtickets.be ook terecht voor het boeken van uw hotels en autoverhuur. Direct op de hoofdpagina komt u uit bij het scherm waarop u uw vertrek en aankomstplek kunt invullen.

Tevens kunt u de datum van heenreis invullen. Wanneer u een vlucht heeft geselecteerd kunt u alle gegevens invullen voor de terugreis. U kunt aangeven of u Economy of Business & First wilt boeken en met welke Maatschappij u wilt vliegen.

Handig is dat u recent opgezochte vluchten kunt nazien omdat deze worden onthouden en in uw zoekscherm worden getoond. Alle prijzen welke getoont worden op vliegtickets.be zijn inclusief belastingen en toeslagen en exclusief service fee en boekingskosten.

Veilig online vliegtickets boeken bij Vliegtickets.be

Ja Vliegtickets.be is lid van zowel IATA, ANVR en SGR. Bij uw boeking worden de ANVR boekingsvoorwaarden van het desbetreffende jaar gehanteerd. Ook is vliegtickets.be lid van IATA (international Air Transport Association) wat betekent dat zij officieel vliegtickets mogen uitgeven.

Dit klinkt allemaal erg zakelijk maar is erg belangrijk omdat hierdoor uw boeking in goede handen is van vliegtickets.be.

Klik hier om de beste prijs voor uw vliegticket te vinden

Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders van vliegtickets

SMS service van vliegtickets.be

In stap 3  van het online boekproces kunt u invullen dat u op de hoogte gehouden wilt worden van belangrijke informatie over uw vlucht door een sms dienst. Deze dienst is alleen nog maar mogelijk voor reizigers met een Nederlands mobiel telefoonnummer.

U ontvangt na aanmelding eerst een SMS met uw vluchtgegevens. Wanneer het niet mogelijk is om  uw vlucht via SMS te monitoren dan krijgt u hiervan bericht. Op de dag van vertrek ontvangt u een SMS om 4 en 2 uur voor vertrek. Bij vertraging van meer den 15 minuten ontvangt u een extra SMS bericht.

Bij annulering ontvangt u een SMS bericht. De SMS-dienst kost €2,50 ongeacht het aantal berichten dat u ontvangt. U ontvangt minimaal 2 en maximaal 8 betaalde SMS berichten per Vlucht. U kunt deze SMS dienst ten alle tijden stoppen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vliegtickets.be
Author Rating
41star1star1star1stargray